Côte Aimée

Verhalen vanuit de Provence

Côte Aimée bestaat 1 jaar!

| 5 Comments

Het mailtje van mijn internetprovider overvalt me enigszins. Het is alweer tijd om mijn abonnement te verlengen. Jeetje, realiseer ik me: het blog van Côte Aimée bestaat 1 jaar! Tijd om hierop eens terug te blikken.

Terugblik op afgelopen jaar:

 • Op 19 december 2015 kwam het eerste bericht online: mistral
 • In totaal schreef ik 25 blogs
 • Daarnaast schreef ik ook 8 gastblogs
 • In Januari 2016 kwamen de meeste posts online
 • Sinds 17 september 2015 gebruik ik Google Analytics
 • De post Parc de la Brague kreeg de meeste ‘comments’
 • Er kwam een Facebook pagina bij: FB Côte Aimee
 • Het blog is uitgebreid naar een heuse website met informatie en foto-impressies

Er ging een wereld voor me open toen ik begon met bloggen en ik had veel vragen. Hoe werkt ‘alles’ eigenlijk? Waarover wil ik schrijven en voor wie? Met welke technische zaken moet ik allemaal rekening houden? Hoe schrijf je een goede post? Etcetera. Door mijn zoektocht ontdekte ik dat er een hele bloggers-community bestaat met Facebookgroepen, websites en andere communicatiekanalen.

Wat ik heb geleerd het afgelopen jaar?

Foto's maken hoort erbij

Foto’s maken hoort erbij

 • Bloggen is hartstikke leuk!
 • Foto’s maken je blog helemaal af
 • Er zijn heel veel bloggersgroepen op Facebook
 • Google Analytics geeft je inzicht in je bezoekers (aantallen) en nog veel meer
 • SEO helemaal niet zo moeilijk is, als het lijkt 🙂
 • WordPress.com niet hetzelfde is als wordpress.org
 • Dat je kunt samenwerken met andere bloggers
 • En nog veel meer

Mooi allemaal, maar hoe gaan we dit vieren?

 • Op maandag 5 december kondig ik een leuke winactie aan (bekijk de foto hieronder voor een sneak peak)
 • Woensdag 7 december zet ik twee gastbloggers in het zonnetje die ook 1 jaar bestaan en graag hun terugblik met jullie delen. Het zijn: Jessica van Lifebyjess.nl en Karlien van Livinglienlife.nl
 • Maandag 12 december is de uitslag van de winactie
 • Maandag 19 december: een speciale post over wat ik het leukste blog vond van afgelopen jaar
Côte Aimée bestaat 1 jaar!

Sneak-preview winactie

Wil je niks missen? houd mijn site in de gaten of meld je aan zodat je automatisch een bericht krijgt.

Bedankt!

Lieve lezers, zonder jullie had ik deze mooie mijlpaal niet bereikt. Bedankt voor het lezen en reageren op mijn artikelen en het bezoeken van Côte Aimée. Ik wil graag Arthur extra bedanken voor zijn motivatie en inspiratie van afgelopen jaar. Ik heb er heel veel zin om ook volgend jaar weer veel leuke dingen te posten en jullie zo te blijven meenemen in mijn verhalen vanuit de Provence.

Groetjes, Aimée

 

5 Comments

 1. Gefeliciteerd Aimee met het behaalde mooie resultaat. Inspirerend voor vele lezers! ☀️

 2. Hi Aimee,Parc de la Braque met begeleidende film impressie vond lk erg leuk en héérlijk om te lezen , groetjes Els

Leave a Reply

Required fields are marked *.