Côte Aimée

Verhalen vanuit de Provence

Côte Aimée bestaat 1 jaar! Verjaardags Winactie

| 12 Comments

Côte Aimée bestaat 1 jaar! Een terugblik over afgelopen jaar lees je hier. Aan deze mooie mijpaal wilde ik een leuke actie koppelen en dus is het tijd voor een winactie! Ik geef graag iets weg en heb voor jou twee Provençaalse cadeautjes bij elkaar gezocht.

Wat kun je winnen?

Twee lekker zeepjes van Le Petit Olivier met een vrolijke tas met ‘Franse gourmandises‘ opdruk. Zo haal je een beetje Provence in huis 🙂

Winactie

Winactie: tas en zeepjes

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie hieronder weten welke blogpost jij het leukste vond van afgelopen jaar. Je doet dan automatisch mee met de winactie. Ik trek maandag 12 december om 12:00 een naam uit alle deelnemers. Wie weet win jij wel dit cadeaupakket.

Veel groetjes, Aimee

Tas

Tas

Citroenzeepjes

Citroenzeepjes

 

12 Comments

 1. Die over de Mistral. Nooit meegemaakt tot vorige zomer in Avignon.
  3 dagen!

 2. Leuke winactie!!
  Ik vond je blog over het kaasplankje het leukste! Heb het zelf meteen uitgeprobeerd en is nu een verslaving geworden! Vond het echt iets typisch Frans en erg origineel!!

  Succes met de win-actie en gefeliciteerd!!!

 3. Mag familie ook meedoen of zijn wij uitgesloten?

 4. Ik vond je blog over waar is het feestje het leukst, ik heb daar zo om moeten lachen.

 5. De blog over de kleuterschool en hoe de eetcultuur er met de paplepel wordt ingegoten!
  Ik lees al je blogs trouwens met plezier.

 6. Aimee, het was heel moeilijk voor mij om te kiezen uit de vele blogs. Er zijn zo veel interessante en leuke bij! Maar uiteindelijk is mijn keus op de blog van januari 2016 gevallen: ik kus dus ik besta! Ik vind het heel interessant en leuk maar ook belangrijk om de sociale ‘regels’ van een nieuwe cultuur te leren kennen. Ze maken dat je je snel thuis kunt voelen, dat je je één van hen voelt. Deze blog heeft mij veel wijsheid gegeven hoe het in Frankrijk nu echt werkt!

 7. UPDATE: de winactie is gewonnen door Jasmijn. Gefeliciteerd en de spulletjes komen jouw kant op!

Leave a Reply

Required fields are marked *.